About

Poëzie is zoveel meer dan we denken dat het is. Een danser die gracieus beweegt, een muzikant die een toonladder omhoog glijdt om de noten tussen de noten te vinden – poëzie is via het persoonlijke contact maken met het universele. Het is verhalen vertellen in al haar kunstvormen.

Velen van ons gebruiken media als een manier om uit het leven te checken, scrollen en klikken, maar voelen zelden. Bij Motel Poëzie is poëzie de sleutelkaart waarmee je kunt inchecken bij jezelf, je eigen creativiteit en bij andere kunstenaars die verbinding zoeken.

MOTEL POËZIE is een multidisciplinair mediaplatform waarop de meest bijzondere en innovatieve projecten van Nederland te zien zijn van kunstenaars en schrijvers die werken op het snijvlak van muziek, dans, video, beeld, performance en poëzie. Motel Poëzie nodigt innovatieve artiesten en performers uit om projecten te exposeren via een virtuele residentie op ons platform. Hiernaast organiseren en cureren wij evenementen waarin wij de samenwerking aangaan met kunstmusea, culturele instellingen, theaters, poppodia en kunstenaars.

Onze missie is het creëren van een artistieke gemeenschap waar publiek en artiesten elkaar kunnen ontmoeten in de uitgestrekte velden van poëzie waarbij de tot nu toe onderzochte diepten van schoonheid en betekenis voor iedereen toegankelijk zijn.